Джулайско безвремие

27227
Снимки:

Kaк се посреща Джулай Морнинг в кемпа на Kamenitza? Изискват се особени усилия.

Сняг през лятото - веднъж на около десет години

Средно на десет години в планините през юни вали сняг. Това споделиха от БАН по повод снимка, на която се вижда прясно навалял сняг на ...

Първо - пътуваш в компания с колеги, неусетно сред разкази, бира и леки почивки. Пристигаш в кемпа, настаняваш се в караваната, опознаваш се с хората, които вече са на морска вълна и свикваш с идеята, че няколко дни офисът ти ще е плажът.

Второ - пускате се с хората наоколо в различни трудоемки активности като плажен футбол, белот на сянка, студени бири и топъл пясък, а от стереото звучи каквото си пуснеш. И за наказание след това всички сядате на голяма маса с хапване от барбекюто, което бълва ту чушки и тиквички, ту пържоли и кебапчета. А за напитките се грижат хладилниците, инсталирани пред всяка от четирите каравани.

На Градина за Джулай Морнинг

Никак не е зле във вторник следобед да се озовеш на временно работно място, инсталирано на плажа на къмпинг Градина. Пътуваш в приятна ...

Трето - баровете. На градина не са дефицит и все са хубави. Музиката е супер, барманите са супер, супер и много са хората, които са ги напълнили до пръсване. Джулай морнинг събира млади и по възраст, и по дух. Часовете летят и небето преминава от черно към сиво, преди да избухне в розов и оранжев пламък от първите юлски лъчи. Джулайците са насядали по плажа, уморени, щастливи и озарени. Последни наздравици и се прибираш в караваната за няколко часа сън преди да се впуснеш в следващия ден от живот на плажа.

Автор: Ивайло Александров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com