10 причини да изберете лятната си почивка на ветроходна яхта

13172
10 причини да изберете лятната си почивка на ветроходна яхта
Снимка: Iris Diamond adventure

Почивката на море е ободряващо, лежерно и красиво удоволствие. А представяте ли си каква е тя по море? Затова може да прочетете за 10-те причини, които ще ви накарат да изберете лятна почивка на ветроходна яхта.

1. Свободата - свобода на избор на места, на действия, на темпо на пътуване и свобода на желания ви. Имаш предварително набелязан маршрут, но нямаш часове, срокове, планиран график и стриктни програми.

2. Спокойствие- отдаваш се на истинска ,пълноценна почивка- можеш да се уединяваш на закътани заливчета,да плажуваш на дествени плажове или да се гмуркаш в бисерни води с рибите.Вечер може да се разхождаш из китните тесни улички на островните градчета.

3. Тишина - единственото което ще чуваш докато плаваме е звука на вълните. А той прилича повече на музика или танц който те унася и действа невероятно релаксиращо.

4. Уют - разполагаш с достатъчно голяма плаваща къща, в която имаш всички удобства. Предлагат ти романтика да приготвиш нещо морско, да пуснеш хубава музика, да вземеш питие и да изкарате една страхотна незабравима вече на палубата под открито небе. Палубата на яхтата се превръща в най голямата веранда на света.

5. Независимост - сам си определяш маршрута и местата които искаш да посетиш. Ти решаваш къде и колко време да прекараш... Можеш да ловиш и риба.

6. Емоцията - усещането което ще изпитате когато денят започва със изгрева и завършва със залеза.

Получаваш усещане, че си жив, силен, когато вятъра свири в косите ти. Неочакваните срещи с риби и делфини, които се гмуркат до вас... Тези емоции не може да сравнят с нищо от ежедневието на големия град и забързания бизнес живот.

7. Удобството - не гониш самолети, фериботи, разписания... а просто се излежаваш на яхтата и очакваш да видиш новия остров който ще се покаже

8. Приключението - ако носиш в себе си онзи приключенски дух,който е жаден да посети нови места, да изпита непознати емоции,да разкриеш нови усещания и изживявания.

9. Комфорт - не стягаш куфарите след всяка дестинация, целия багаж е винаги с теб.

10. Подарък преживяване - това е личен,семеен или на близък подарък, който можеш да си направиш и да зарадваш себе си и близките. Това е не материален подарък, който ще те направи по-богат, по-възвишен и ще те зареди и направи по уверен в това което правиш.

Заслужаваш го! Всеки с „капка морска сол в кръвта“ и зрънце приключенски дух го заслужава!

Това е твоето презареждане, което ще помниш завинаги!

Iris Diamond adventure

Функционалната яхта на бъдещето

Заха Хадид е една от най-влиятелните личности в съвременната архитектура и най-известната жена архитект. Освен, че е от смесен иракско-...

тел. 0889251725

email:irisdiamond2013@gmail.com

Офис Галакси трейд център,ет.-1,бул.Шипченски проход 18

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пътешествия