10 от най-странните желания на гости на хотели

198902
10 от най-странните желания на гости на хотели

Да работиш в хотел има някои особено важни приемущества. Например това, че можеш да чуеш възможно най-невероятни желания от страна на клиентите. Пътническият сайт skyscanner.net е решил да разбере какви са най-странните неща, които са си поискали откачалките, които често правят животът на обслужващия персонал пълен ад.

В изследването са взели участие 400 служители в хотели, разположени в 49 държави, уточнява сайтът Mashable.

Хотел във Флорида пропадна в огромна дупка

Огромен ров с диаметър 18 метра буквално погълна хотел в развлекателния парк "Дисни Уърлд" в американския щат Флорида. За щастие при ...

Символичната класация започва с желанието на някой да получи „по чаша вода на всеки час през нощта”. Защо и за какво мисли да я използва – не е ясно. По-нататък намираме „Тоалетната да е пълна с минерална вода”, „15 корнишона на ден”, както и „Вана от мед” (не, не става въпрос за строителния материал).

Някой някъде пък е пожелал „Звукът на хлопатар за коза”. Странно, меко казано... Друг пък е поискал „само десните крака на пиле”. Защо и какво мисли да ги прави... не смеем дори да предполагаме. Очевидно някъде по света има и хора, които не се страхуват мишки, а дори искат да ги имат в стаята си... Това става ясно от желанието за „мъртва мишка”, което са получили в някой от хотелите, взели участие в изследването.

Челната тройка започва с „баня от шоколадово мляко”. По-нататък разбираме, че някой гост, който е отседнал сам, е пожелал да получи... „16 възглавници”. И на върха на класацията за странни желания намираме – „супа от крокодили”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пътешествия